image

Våra betalningsmetoder

image

Autogiro

Autogiro erbjuder en smidig och tidseffektiv betalningsmetod. Perfekt för dig som uppskattar bekvämlighet och vill ha dina betalningar hanterade automatiskt.

image

Mejlfaktura

Mejlfaktura kombinerar säkerheten i traditionell fakturering med den moderna bekvämligheten av digital kommunikation. Få din faktura direkt till din e-post och betala med några få klick.

Vanliga frågor

Här är svaren på de mest frekvent ställda frågorna

För att byta ditt betalningssätt, var vänlig kontakta vår kundsupport. Våra medarbetare kommer att assistera dig genom processen och säkerställa att din nya betalningsmetod blir inställd korrekt och säkert. Du kan nå oss via telefon, e-post eller genom att fylla i kontaktformuläret på vår hemsida.
Ja, mejlfakturor är lika säkra som pappersfakturor. Vi använder stark kryptering för att skydda dina uppgifter och se till att din faktura kommer fram till din angivna e-postadress säkert.
E-faktura är en mer miljövänlig och effektiv metod för att hantera dina räkningar. Den minskar pappersanvändningen och du får snabbt och säkert dina fakturor direkt till din internetbank, vilket också underlättar arkivering och uppföljning.

Har du några frågor? Vi är här för att hjälpa!

Låt oss vara till tjänst! Vår kundservice står redo att snabbt besvara alla dina frågor.