Kontakta Oss

Vi är tillgängliga via e-post eller vårt enkla kontaktformulär för alla dina frågor och funderingar.

Kontaktformulär

Postadress

Vanliga frågor

Här är svaren på de mest frekvent ställda frågorna

Ett ID-skydd är en tjänst som syftar till att skydda en individs personliga information och identitet från stöld, bedrägeri och missbruk. Det innebär vanligtvis att ens personuppgifter övervakas och att man får varningar om någon försöker använda ens identitet i olagliga eller obehöriga syften, som att öppna kreditkonton eller göra köp i ens namn.
Ett kreditlås är en säkerhetsåtgärd som används för att hindra obehöriga från att ta kreditupplysningar eller lån på ditt namn. När kreditlåset är aktiverat så kan ingen hämta din kreditinformation. Det hjälper till att skydda en persons kreditinformation från att användas för bedrägeri eller identitetsstöld.
Om du har blivit ID-kapad, överväg att använda vår ID-skyddstjänst. Vi kan hjälpa dig att övervaka din identitet, sätta upp varningar om bedrägeri på din kreditrapport och ge dig råd om hur du kan skydda din personliga information. Kontakta oss för mer information.
Du loggar in på din profil med hjälp av BankID eller e-post och lösenord som du valde när du aktiverade profilen. Du kan logga in direkt här.Om du har några problem med att logga in, tveka inte på att höra av dig till oss på info@protectia.se så hjälper vid dig!
Du har 14 dagars ångerrätt. Vi tillämpar självklart lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.
Om det inte finns tillräckligt med pengar på ditt bankkonto vid det första autogiro dragningsförsöket, kommer vi att göra upp till fyra dragningsförsök de kommande dagarna. Om täckning fortfarande saknas vid de efterföljande dragningsförsöken kommer en påminnelse med en påminnelseavgift att skickas till dig via e-post.
Alla våra tjänster säljs som 12-månadersabonnemang. För att avsluta och förhindra automatisk förnyelse, mejla oss på info@protectia.se senast 3 månader före avtalsslutet.

Har du några frågor? Vi är här för att hjälpa!

Låt oss vara till tjänst! Vår kundservice står redo att snabbt besvara alla dina frågor.