icon Svenska Infobyte AB

"EyeonIDs bevakning över lösenordsläckor har på kort tid blivit en viktig komponent i vårt sammantagna säkerhetsarbete.

Genom att snabbt kunna ringa in vilka personuppgifter och användaruppgifter som våra konton förekommer i så kan vi bedöma allvarlighetsgrad för både individ och företag och det ger oss goda förutsättningar att upprätthålla våra höga ambitioner kring såväl GDRP som NIS2."

Pär Abrahamsson, VD

icon Anecta AB

"Protectias tjänst, dark web monitor har varit en ovärderlig tillgång för vårt företag. Den övervakar ständigt mörka webben för potentiella hot och dataläckor, vilket ger oss snabba varningar och förstklassigt skydd.

Tjänsten är lättanvänd och deras noggranna analyser har stärkt vår cybersäkerhet avsevärt."

Fredrik Ullberg, VD

icon ROI Sweden AB

"Protectia hjälper oss att hålla koll på våra anställdas information på nätet, vi har hittat flera läckor vi inte viste om.

Vi erbjuder även denna tjänst till våra kunder genom EyeonID\s återförsäljarplattform till ett väldigt lyckat resultat."

Joel Halling, VD

"Protectias engagemang för excellens och innovativa lösningar har visat sig vara avgörande för att hjälpa våra kunder att stärka sitt försvar mot cyberhot och säkerställa säkerheten för deras anställdas data. Det är ett partnerskap byggt på tillit och pålitlighet, och som fortsätter att leverera enastående resultat."

Anna Jonson, Cheif Marketing Officer - Miss Group

icon

"Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda våra kunder en extremt viktig och avancerad tjänst mot ID-stöld. EyeonID har spelat en avgörande roll i våra ansträngningar att skapa den ultimata kundupplevelsen och vi ser fram emot ett långsiktigt partnerskap."

Siv Bayegan, Business Manager Future Services - Telenor Norway

icon